لامپ هالوژن سه خار گرد اسرام با ولتاژ ۲۴ ولت و حداکثر توان ۸۵ وات با رنگ نوری آفتابی مخصوص خودروهای سواری سنگین می باشد . این لامپ درجه یک چینی حداکثر عمر آن ۱۲۰۰ ساعت می باشد.
موجود نیستلامپ H4 (سه فیش) عقاب(Eaglite) کره جنوبی با ولتاژ 24 و توان 70 وات برای خودروهای سواری سنگین می باشد.
موجود نیستلامپ هالوژن سه خار گرد با ولتاژ ۲۴ ولت مخصوص خودروهای سواری سنگین و با حداکثر توان ۸۵ وات و نور آفتابی می باشد. حداکثر عمر این لامپ آلمانی ۱۵۰۰ ساعت می باشد.
موجود نیستلامپ هالوژن سه خار اسرام با ولتاژ ۲۴ ولت و حداکثر توان ۸۵ وات با رنگ نوری آفتابی مخصوص خودروهای سواری سنگین می باشد. حداکثر عمر این لامپ آلمانی ۱۵۰۰ ساعت می باشد و از ویژکی های بارز این نوع لامپ این است که در تکان های شدید احتمال سوختگی لامپ بسیار پایین می باشد.
موجود استلامپ H4 (سه فیش) تراک استار پرو با ولتاژ 24 ولت و توان 70 وات مخصوص خودروهای سواری سنگین می باشد. این لامپ ساخت اسرام آلمان می باشد و توان آن 70 وات می باشد. لامپ تراک استار پرو عمری دوبرابر نسبت به لامپ استاندارد دارد و نیز نوری 100% بیشتر از لامپ استاندارد دارد. این لامپ دارای تکنولوژی Heavy duty می باشد که در برابر لرزش مقاوم می باشد.
موجود نیستبرای دریافت آخرین اخبار و کد های تخفیف در خبرنامه فروشگاه ما مشترک شوید
کلیه حقوق مادی و معنوی برای شرکت لامپ سنتر محفوط می باشد. هرگونه کپی برداری با ذکرمنبع بلامانع است